Over mij

Sabrina Broekman Fotografie

01-2020
Mijn naam is Sabrina, 26 jaar oud en woon in Nieuwegein. Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn tijdens mijn fotoshoots en de nabewerking hiervan. Ik kan er geheel mijn ei in kwijt en dat maakt jouw plaatje zo uniek! Doordat ik open sta voor al jou vragen en wensen word een shoot bij mij als prettig en sfeervol ervaren.

Ik ben begonnen met mijn Sony a6000 daar heb ik de kneepjes van het vak op mogen leren. Nu fotografeer ik met mijn Canon 5D Mark IV en 70-200mm f/2.8 lens en heb ik nog een groothoek lens in bezit.

Benieuwd? Bekijk mijn pagina en wie weet tot ziens!

Liefs, Sabrina Broekman.

Ervaring;
Inmiddels heb ik mijzelf alles aangeleerd en in de jaren heen 6 verschillende Masterclasses en cursussen gevolgd.

 

– foto bij Mirjam Kesting.


Bekijk mijn pakketten


Wil je ook graag een fotoshoot met mij?


Neem vrijblijvend contact met me op