Hart in actie

01-2020

Door mijn ervaring in de zorg ben ik met mijn aanbod “Hart in actie” gestart. Er zijn zoveel dierbare herinneringen die vaak vergeten worden en met een telefoon snel worden vastgelegd. Maar wat is nu mooier om de momenten juist samen te maken zonder je druk te hoeven maken om die ene foto? Wat als de fotograaf dichtbij maar op gepaste afstand dit voor jullie vast legt? Door mijn achtergrond en mijn huidige baan als verpleegassistent in het Wilhelmina kinderziekenhuis weet ik als geen ander om de sfeer aan te voelen en de momenten te pakken. Deins niet terug, lucht je hart en deel je verhaal met mij. Een fotograaf is niet gek in moeilijke tijden, zij maken er een klein lichtpuntje van. Liefs, Sabrina.

Je kunt onder andere denken aan;
x afscheid dierbare
x afscheid (huis)dier
x een ziekenhuisbezoek, kind, ouder, ed.
x thuisbezoek
x gezin

Iets in gedachten maar niet in het rijtje? Geen probleem, deel je wensen dan kunnen we samen verder kijken wat ik voor je kan betekenen.

Wil je ook graag een fotoshoot met mij?


Neem vrijblijvend contact met me op